ELiSØR har som mål å løfte kunnskapen om hva som finnes av fremtidsrettede produkter i elektrobransjen, slik at vår bransje på sikt kan bli mer innovative overfor våre kunder. I tillegg ønsker initiativtakerne å bygge samhold på tvers av roller og plass i verdikjeden.

Utstillingen vil omfatte ca 80 leverandører, av produkter og tjenester til elektrobransjen, og seminarene vil være målrettet mot rådgivende ingeniører, arkitekter, elinstallatører, saksbehandlere og skolelærere.

Messen og alle arrangementer, inkl. bespisning er gratis, forutsatt at du har gyldig adgangskort, det vil si du må ha registrert din deltakelse ved ankomst.

 

ACTE er en leverandør av elektroniske komponenter, moduler, IT-løsninger samt EL-produkter til det norske markedet. Vi har våre største forretningsområder innen: Medical, Maritime, Industri, Elektro, Elektronikk og Infrastruktur. Som ISO 14001 sertifiserte skal ACTE aktivt bidra til en bærekraftig  utnyttelse av våre naturressurser og minimere belastningen på ytre miljø.

ACTE har høy kompetanse både på teknologiske løsninger og logistikk, og representerer ledende leverandører. Vi har kontorer på Skedsmokorset, midt mellom Oslo og Gardermoen. 

ACTE representerer bla. Elkapsling AB, en markedsledende produsent av kapslingsprodukter til kritisk infrastruktur. ACTE og Elkapsling inngår i, Lagercrantz Group, med en omsetning på over 4 Mrd. www.lagercrantz.com